A.S.Z.V. SPONS - WebCie

De Webcie

Water en ICT, een verschrikkelijke combinatie. Gelukkig zijn er naast een hoop geneeskundestudenten ook een aantal ICT-fanaten binnen SPONS te vinden. En laat het nu net deze zijn die zich verzameld hebben om de geweldige ervaring van SPONS op het digitale vlak door te zetten. Zo zijn Burgerman en Baardman al sinds 2016 de koningen van onze website en alle toebehoren! Onderhoud, design en systemen updaten: ze doen het allemaal, zodat het bestuur heerlijk makkelijk kleine dingetjes kan veranderen. Zonder de Webcie geen website!

Heb je dus vragen, klachten of opmerkingen over de site? Of misschien wel spannende nieuwe ideeën? Neem dan met een gerust hart contact op via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., of spreek ze tijdens de borrel even aan!

De Websitecommissie der A.S.Z.V. SPONS 2017-2018,
Justin Post (Burgerman)           

Rens Baardmans (Baardman)

Denk jij nou: die achterkant van die website, ik weet helemaal waar ze het over hebben? Droom jij over API keys, RS Forms en continuous integration? De Webcie kan vaak nog een extra handje (of, eigenlijk, breintje) gebruiken! Interesse? Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., en je hoort gauw meer!