A.S.Z.V. SPONS - Alumni

Alumni - SPONS Legends

Na een geweldige periode komt er voor iedere SPONS op een gegeven moment een einde aan het lidmaatschap van deze fantastische vereniging. Maar eens een SPONS, altijd een SPONS! Om te voorkomen dat de oud-SPONSjes geen sociaal leven meer hebben en in een diep zwart gat vallen, heeft SPONS een Alumni vereniging, de "SPONS Legends". Op deze manier kun je je na je studententijd nog een beetje ‘SPONS’ blijven voelen. De club is bedoeld voor elk oud-lid dat deze prachtige vereniging een warm hart toe draagt.

Op 24 mei 2013 werd de Alumni-club van SPONS opgericht met een gezellige borrel in De Ponteneur. In de tussentijd is er al een groep van ruim 50 leden ontstaan, zijn er allemaal leuke activiteiten georganiseerd zoals squashen, schaatsen en bierproeverijen, en hebben we het plan opgesteld om per volgend seizoen onafhankelijk te worden van SPONS, door een eigen vereniging op te richten. 

 

In het kort de informatie over de SPONS Legends:

Voor wie?  
Elk oud-lid van A.S.Z.V. SPONS

Wat kan je verwachten?
- Minimaal 2 keer per jaar een activiteit, eentje wat sportiever (bijvoorbeeld sqaushen of klimmen), eentje meer gericht op het borrelen
- Zwemmen: donderdag 19.00 - 20.00 uur in het Marnixbad tijdens het USC uur; door met een groep Alumni-leden naar dit zwemuur te komen, wordt het een stuk gezelliger dan een 'normaal' USC-uur!
- Alumni-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de agenda en wat er binnen SPONS gebeurt
- Het digitale Ondersponsje
- Uitnodiging voor het SPONS Gala (ledenprijs), Nieuwjaarsborrel en Constitutieborrel

Kosten?
€25,- per seizoen, waarvan minimaal 2 activiteiten per jaar worden georganiseerd.

Lid worden?
Ben jij al oud-lid van SPONS of ga je volgend jaar stoppen? Of blijf je nog een jaartje lid bij SPONS, maar lijkt het je ook leuk om alvast mee te borrelen met de Alumni? We hebben een mooi digitaal inschrijfformulier gemaakt, waarmee je je kan inschrijven en toestemming kan geven voor een doorlopende machtiging.

 

Meer weten?
Stuur een mailtje naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

Bestuur SPONS Legends,
Anke Jonker
Justin Post
Mandy van Wakeren