A.S.Z.V. SPONS - Lid worden

Lid worden van SPONS kan het hele jaar door. Een lidmaatschap bij A.S.Z.V. SPONS kost voor een heel seizoen (september - juli) 39 euro. Voor een half seizoen (februari - juli) kost het 23,50 euro. Deze kosten zullen na het tekenen van de SEPA contract automatisch worden afgeschreven. Aanmelden kan zowel via de website, als in het zwembad met een papieren aanmeldingsformulier.


Om te trainen tijdens onze trainingsuren heb je een conditiezwemkaart nodig van het USC. Je kan kiezen tussen een conditiezwemkaart voor 1 keer in de week of voor 3 keer in de week trainen. Deze zijn verkrijgbaar bij een van de fitness USC vestigingen (http://usc.uva.nl/).

De kosten voor een conditiezwemkaart zijn afhankelijk van verschillende factoren. Hiervoor verwijzen wij je door naar de website van het USC (http://usc.uva.nl/sport/zwemmen/).

Na betaling krijg je een bon mee die je in zwembad Het Marnix kan inruilen voor een toegangsbandje. Let op: inruilen kan alleen wanneer de balie geopend is. Kijk hiervoor op site van het zwembad. Voor het bandje betaal je aan het Marnix 15 euro borg.

Vragen over de aanmeldingsprocedure en kosten lidmaatschap kunnen worden gemaild naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 
Weet je al helemaal zeker dat je lid wil worden, meld je dan hier aan!
 
 
 
Tip: Voordat je lid wordt, kom gratis 2 keer proeftrainen! Stuur een mail met daarin je intresse naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..