A.S.Z.V. SPONS - Activiteiten

De Activiteitencommissie

 

Bij SPONS denk je aan twee dingen, namelijk zwemmen en gezelligheid. De trainers verzorgen het zwemmen en de Activiteitencommissie (AC) verzorgt voor een deel van de gezelligheid. We willen ook weleens wat anders dan alleen een gezellige babbel in onze stamkroeg.  De AC organiseert daarom door het jaar heen verschillende activiteiten om SPONS nog leuker en hechter te maken. Dit doen we door we door elk jaar terugkerende activiteiten zoals een pubquiz, schaatsen, Sinterklaastraining en -viering, en het kerstdiner te organiseren. Bij elk van deze evenementen kan je natuurlijk zelf iets extra's verzinnen! Maar voor je echt gekke/leuke/creatieve ideeën hebben we de najaars- en eindactiviteit beschikbaar, want hier beslis je zelf wat SPONS gaat doen. Bijvoorbeeld elkaar afknallen met lasers, vind je dat te saai? Dan schiet je elkaar toch af met paintballen! Voel je je eignenlijk nog best wel een kind? Dan huren we een gymzaal om met z’n allen te gaan apenkooien! Bijna niks is te gek, maar het moet natuurlijk wel goed georganiseerd zijn en een studentenprijsje aan vast zitten. Daar zorgt de AC voor.

Zit je niet in de AC, maar heb je wel een fantastisch idee? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of spreek een van de commissieleden aan!

 
Activiteitencommissie der A.S.Z.V. SPONS 2017-2018:
Tom Kamphuis

Romy Verhagen

Jim Hu

Meike Tros
Marrie Vrouwe

Iris Smit

Voor het seizoen 2017-2018 is de AC helaas al gevuld, maar heb je in het voorjaar van 2018 nog interesse, houd dan de nieuwsbrief, OnderSPONS, en interne Facebook-pagina in de gaten! Heb je er echt al heel veel zin in, dan kan je altijd je een mailtje sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsors