A.S.Z.V. SPONS - Merchandise

De Merchandisecommissie

 

Zwemmers zijn mooie mensen. SPONSjes zijn niet alleen mooi, maar ook opvallend. Daar horen natuurlijk ook mooie en opvallende spulletjes bij, die willen wij voor jullie maken. De beste studentenzwemvereniging en de beste merchandise gaan hand in hand. Daarom vergaderen wij niet; wij brainstormen! Wij zijn als Merchandisecommissie dan ook verantwoordelijk voor de fabulous fashion-items die onze SPONSjes met heel veel plezier dragen. Geel en blauw zijn nog steeds op talloze manieren te combineren, daar weten wij alles van! Ook zijn bij ons natuurlijk de meest gangbare artikelen te bestellen, zoals de SPONS-sportshirts en de SPONS-badmutsen. Hiervoor mogen jullie ons altijd mailen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.! Heb je nou heel veel leuke, spectaculaire, geel-blauwe ideeën? Ook die mogen onze kant op komen!

 

Wij weten dat jullie zullen knallen in én met de spullen van ons, en dat de kleding en items zullen stralen door jullie... 

 

Merchandisecommissie der A.S.Z.V. SPONS 2017-2018,
Joey Soumokil
Luuk Meijles
Iris Smit
Timo Nijssen
Marrie Vrouwe
Simone Soudant

 

Voor het seizoen 2017-2018 is de Merchandisecommissie helaas al gevuld, maar heb je aan het eind van het seizoen nog interesse, houd dan de nieuwsbrief, OnderSPONS, en interne Facebook-pagina in de gaten! Heb je er daarvoor al heel veel zin in, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je wordt dan in het achterhoofd gehouden bij het opstarten van de commissie!

TESTE

Sponsors