A.S.Z.V. SPONS - OnderSPONS

De OnderSPONScommissie

Misschien dacht je na de afluisterpraktijken van de NSA dat er geen ergere inbreuk bestaat op je privé leven dan dat. Helaas, je zat fout! In vergelijking met deze commissie is de NSA een schatje. Terwijl jij namelijk nietsvermoedend rondhuppelt bij SPONS houden wij je genadeloos in de gaten. We observeren elke beweging, elke blik en elke aanraking en houden daar een enorme database van bij. Zo houden wij de hele vereniging op de hoogte van je handelingen, uitspraken en escapades! Deze database wordt dan ook genadeloos vier keer per jaar gepubliceerd, namelijk in de OnderSPONS!

 

Maar er is nog hoop, want jij bent niet de enige die wordt gevolgd. Naast jou zijn er nog vele interessante andere leden die we onder de loep zullen nemen. Zo kan ook jij genieten van de blunders en de slippertjes van al die andere ronddartelende SPONSjes. Je kan daar zelfs een actievere rol in spelen door ons te informeren over hen! Je zou het informeren kunnen zien als een soort bliksemafleider. Zodra jij ons in vertrouwen neemt over een ander, zal onze aandacht tijdelijk afgeleid zijn van jou... En zo ontglip jij misschien net aan de scherpe blik van de OnderSPONS! Dus schroom vooral niet om te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of te appen, smsen of bellen naar de commissieleden. Alle foto’s, roddels en blunders zijn welkom...

 

Maar onderschat ons niet en wees gewaarschuwd, want de OnderSPONS is watching you!

 

De OnderSPONScommissie der A.S.Z.V. SPONS 2017-2018,

Chris Sijbranda
Sarissa Homsma
Maaike Dirkse
Eline Pols
Andy Onderstal
Lotteke Boogert

 

Voor het seizoen 2017-2018 is de OnderSPONScommissie helaas al gevuld, maar heb je aan het eind van dit seizoen nog interesse, houd dan de nieuwsbrief, OnderSPONS, en interne Facebook-pagina in de gaten! Heb je er al veel eerder heel veel zin in, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je wordt dan in het achterhoofd gehouden bij het opstarten van de commissie!

Sponsors