A.S.Z.V. SPONS - SPONSorcommissie

De SPONSorcommissie

Eind van het seizoen 2016-2017 is de SPONSorcommissie gecompleteerd. Het doel van deze commissie is het bedenken van nieuwe manieren van sponsoring, werven van nieuwe sponsoren, contacten met hen onderhouden om zo de vereniging financieel een beetje vooruit te helpen. In ruil krijgen de sponsoren daar natuurlijk wat voor terug! De SPONSorcommissie vergadert eens per maand om alle zaken goed op een rijtje te houden. Een rasechte commissie waarvan de leden van aanpakken weten (tweemaal oud-bestuur, tweemaal actief bij andere commissies), aangespoord door de huidige penningmeester van SPONS!

Heb je suggesties, wil je wat kwijt of wil je misschien zelf wel als sponsor fungeren? Stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

 

De SPONSorcommissie der A.S.Z.V. SPONS 2017-2018,

Milou Schraverus
Rhea Lambregts
Joey Soumokil
Tom Kamphuis

Voor het seizoen 2017-2018 is de SPONSorcommissie helaas al gevuld, maar heb je in het begin van 2018-2019 nog interesse, houd dan de nieuwsbrief, OnderSPONS, en interne Facebook-pagina in de gaten! Heb je er eerder al heel veel zin in, stuur dan een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je wordt dan in het achterhoofd gehouden bij het opstarten van de commissie!

 
Sponsors