A.S.Z.V. SPONS - Nieuws

Onlangs hebben er veranderingen plaatsgevonden in de Privacy policy van A.S.Z.V. SPONS. Er is informatie over privacy en beeldmateriaal toegevoegd, omdat we sinds kort werken met een gespecialiseerde dienst om foto's te verzamelen en beschikbaar te maken voor onze leden. Daarnaast hebben er kleine veranderingen plaatsgevonden in al bestaande onderdelen. De vernieuwde voorwaarden zijn hier te vinden, evenals onder het kopje "Downloads". 

Wij hopen jullie voldoende geïnformeerd te hebben over dit onderwerp. Vragen en opmerkingen mogen uiteraard naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.!

In het weekend van 8 en 9 december vond het NSZK II plaats in ons eigen Amsterdam. Wat hebben we hier naar toe geleefd afgelopen weken. Voornamelijk de week voor de wedstrijd begon de spanning te stijgen, de stress werd hoger bij commissie en bestuur, en de slaapgasten werden gewaarschuwd voor de barre weersomstandigheden. Want een slechtere timing hadden we niet kunnen krijgen! Sneeuwstorm, hagel, gladde wegen en dat terwijl we 400 zwemmers in Amsterdam op bezoek kregen. Maar slippend en als een slak zo langzaam kwam iedereen (naja ik op deze manier) toch vrijdagavond veilig aan bij de preborrel! Er werd al lekker warm gedraaid door de commissie met een playlist vol K3, Toy-Box en Kinderen voor Kinderen. Terwijl sommigen al zenuwachtig waren voor de wedstrijd, waren anderen vooral heel erg blij dat dit weekend eindelijk begonnen was en vlogen de biertjes over de bar! Na wat voor velen een kort nachtje was geweest, was het moment dan echt daar, de wedstrijd. En wat gingen we hard!! De spetters vlogen er vanaf, letterlijk. SPONSjes hebben keihard gestreden en aangemoedigd, de sfeer zat er goed in! Halverwege de wedstrijd werd het thema van ons gala bekend gemaakt, zie hieronder nog de foto! Na een adembenemend spannende laatste estafette van de dames, waarbij Milou, Lauren, Tamara en Irene de eerste plek behaalden, was de wedstrijd afgelopen. Na een patatje in het zwembad kon het Kinderfeessie écht van start gaan. En wat was dat mooi. Bijna 100 minions hadden we verzameld met elkaar!! En met dit geel-blauwe legioen mochten we de beker in ontvangst nemen voor de tweede ronde!! Trots op jullie allemaal!

Op zaterdag 21 oktober was de eerste ronde van het NSZK en dat was bij Het Zinkstuk in Utrecht! Iedereen stond fris en fruitig, totaal geen last hebbende van de vele feestjes dat weekend, zaterdagmiddag aan de rand van het 50-meterbad. Na een woordje van de zwemco en een schelle speech van de secretaris, maakte de eerste SPONSjes zich klaar voor de 4 x 50 rugslag gemengd. We hebben hard moeten strijden, maar alle SPONSjes stonden er om elkaar keihard aan te moedigen en dat maakte het een mooie wedstrijd. Na het eten in de stad en het zwembad, ja twee keer zoals het hoort, verplaatsten alle zwemmers zich naar Club Poema waar het feest losbrak. SPONS liet zich weer van haar mooiste kant zien, zowel bij de outfits als bij de integratiebingo. De uitslag was zeer spannend. We wisten dat we niet van Golfbreker gingen winnen deze keer en het puntenverschil met Tibúron was ook nog eens klein. Desondanks, waren we alsnog tweede en dat maakte een hoop SPONSjes blij! Het was een fantastische avond!

 

Eind oktober reisden we met een groep van 33 personen af naar het pittoreske Ellertshaar voor het jaarlijkse introductieweekend. Het thema was Hunger Games, prachtig door de commissie doorgevoerd. Op vrijdagavond werden we dan ook fantastisch binnengehaald in the Capitol, de vijf dames en heer zagen eruit om door een ringetje te halen! Een avondje speeddaten, wat spellen, een heuse modeshow en natuurlijk heel veel dansjes en uurtjes later, vielen we dan ook voldaan ons bedje in. 

De volgende ochtend was het tijd voor de groepen om de strijd aan te gaan. De Fearless Fishermen, Roaring Robots, Glamorous Golddigers, Freaky Farmers en Disguised Assassins hebben allemaal enorm hard gestreden, maar helaas kan er maar één de winnaar zijn: de Freaky Farmers hebben zo hun best gedaan, dat ze inderdaad gewonnen hebben. Zaterdagavond hebben we zoals dat hoort tot in de vroege uurtjes gedanst. Gelukkig hielp de wintertijd mee met een uurtje extra; iets waar we in de ochtend maar wat blij mee waren. Het was een fantastisch weekend om nooit meer te vergeten! Lieve commissie, heel erg bedankt voor de organisatie!

Dinsdag 3 oktober was het tijd voor het 21ste bestuur om zich te constitueren. Onder toeziend oog van een fantastisch team aan bewakers, gastenboek-beschermers, een fotograaf en pedel, werden er vele liederen gezongen en flessen geleegd. Naast veel bestuursleden van andere (zwem)verenigingen, was er een flinke groep SPONSjes aanwezig om ons te feliciteren en succes te wensen. Uiteraard werd deze prachtige avond afgesloten in de stad en met een kater de volgende dag. Het was een geweldig begin van een nog beter jaar!

Sponsors