A.S.Z.V. SPONS - SPONSoring

A.S.Z.V. SPONS is al 21 jaar een begrip in Amsterdam en omstreken en heeft in de loop der jaren nationaal en internationaal enige bekendheid verworven door wedstrijden te zwemmen in studentensteden, maar vooral ook door vijf keer kampioen te zijn geweest van studentenzwemmend Nederland!

Wanneer u geïnteresseerd bent in sponsoring van onze vereniging kunt u daarvoor contact opnemen met de SPONSorcommissie via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en hierbij uw wensen en vragen doorgeven. SPONS beschikt over een uitgebreid SPONSorplan wat we u kunnen toesturen. Daarnaast is er natuurlijk veel mogelijk in overleg!

Er zijn ondermeer diverse mogelijkheden om te adverteren in ons clubblad, op de website en op de (wedstrijd)kleding. Daarnaast zijn gesponsorde berichten op verschillende social mediakanalen een goede optie om studenten, maar ook oud-leden, vanuit heel Nederland te bereiken met uw bedrijf, dienst of product!

Bij vragen of opmerkingen kunt u ons altijd benaderen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Wij horen graag van u!

Huidige SPONSors

Meo Lease - wasmachine huren bij Meo Lease
Al jaren is Meo Lease een trouwe sponsor van SPONS, maar Meo Lease is nog veel langer een fantastisch begrip in de witgoedverhuur binnen Nederland! Ben je op zoek naar opties voor het huren van witgoed, zoals wasmachines, wasdrogers, maar ook koelkasten en fornuizen? Neem dan een kijkje op https://meolease.nl/ of klik op de afbeelding onderaan de pagina!

SponsorKliks
SPONS wordt ook gespronsord door SponsorKliks. Bij SponsorKliks kan je aangeven SPONS te willen steunen via de eigen SPONS-pagina van SponsorKliks. Door bij een webshop te bestellen die aangesloten is bij SponsorKlik kan je SPONS, afhankelijke van de grootte van de bestelling, flink sponsoren! Er is een hele waslijst aan webshops, dus neem vooral een kijkje via de SPONS-pagina van SponsorKliks en help SPONS weer een beetje vooruit!

Bol.com 
Sinds kort is Bol.com partner van SPONS! Van elke bestelling bij Bol die via SPONS gedaan wordt, krijgt SPONS een gedeelte van de omzet. Steun SPONS door via deze link te bestellen bij Bol.com!